Головна »
2015 » Березень » 13 » Щоб селяни були з якісним хлібом
15:35 Щоб селяни були з якісним хлібом |
Підприємство «Борзнаагроптахопродукт» у цей складний для держави час добре розвиває своє виробництво.
Переконалася в цьому під час виїзного засідання ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» у Борзні. Відвідуючи підприємство, журналісти області не тільки ознайомитися з виробництвом, а скуштувати свіжу запашну випічку. Тож оцінила майстерність і вміння борзнянських пекарів та познайомилась із роботою самого підприємства, яке очолює Іван Іваній. У ТОВ «Борзнаагроптахопродукт» діє інкубатор. Від птиці населення в необмеженій кількості приймаються на інкубацію курячі, гусячі та качині яйця. Уже, до речі, проводиться запис на придбання курчат-бройлерів, каченят, гусенят та простих курчат. У товаристві працює млин, виготовляється пшеничне борошно вищого ґатунку, 12 видів круп. У пекарні є можливість випікати 2,5 тонни на добу хлібобулочних виробів. Є в господарстві качина, куряча, гусяча та свиноферма. Уся продукція виготовляється з екологічно чистої сировини. Хлібобулочні вироби продаються у трьох магазинах Борзни. Окрім цього, вони реалізуються у Бахмацькому, Сосницькому, Ніжинському районах. Жителі міста й сіл дуже полюбляють домашню ковбасу, кров’янку, свіжу випічку, в тому числі пиріжки та пончики. Уся продукція підприємства продається жителям району значно дешевше, ніж у інших закладах торгівлі. Так Іван Іваній дбає, щоб і селяни були з якісним хлібом, іншою продукцією, доступною за цінами. Директор підприємства Іван Іваній піклується і про своїх працівників, зберігаючи робочі місця та виплачуючи їм систематично заробітну плату. І радива рука господаря відчувається відразу. Ярослава Середа
|
Переглядів: 470 |
Додав: lora
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]