"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Звернення до громади м. Ічня міського голови Андріанової Оксани Юріївни
08:56
Звернення до громади м. Ічня міського голови Андріанової Оксани Юріївни
Шановна громадо!
Кожному з нас хочеться жити в красивому та чистому місті. З вікон власних автомобілів, біля своїх під’їздів та будинків ми постійно бачимо сміття, безвідповідально викинуте чиєюсь рукою. Несанкціоновані звалища приводять в жах не тільки гостей міста, а і нас самих.

Кожен із нас задається питанням: «Чому так брудно на вулицях міста?»
Відповідь проста та складна одночасно. Складна тому, що в нас втрачена духовна моральність, а проста тому, що смітити стало нормою.
Моє звернення до Вас – крик душі. Упевнена, що більшість порядних людей, щиро люблять своє місто, зрозуміють і підтримають мене.
А хочемо ми простого людського відношення і поваги до рідного міста. Без Вашої участі і усвідомлення цієї проблеми, пропущеної через душу, підтримувати чистоту неможливо.
В переддень Дня міста, звертаюся до жителів Ічнянщини, керівників підприємств, установ, організацій взяти активну участь у проведенні заходів з благоустрою території міста Ічня.
Всією громадою ми маємо подбати про поліпшення естетичного та санітарного стану нашого міста, щоб краєвиди Ічнянщини тішили око і ми могли насолоджуватися неповторною красою й унікальністю рідного краю.
Переглядів: 406 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук