"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Зустріньте Новий рік креативно
14:33
Зустріньте Новий рік креативно
Чи з легкістю ви можете порахувати, на скількох новорічних святах побували у своєму житті? А які з них вам дійсно запам’яталися? Напевно, ті, де відбувалося щось цікаве. Однак в очікуванні чогось захоплюючого можна просидіти весь вечір, але так його і не діждатися. Тому краще заздалегідь продумати хід вечірки так, щоб потім її згадували й обговорювали ще багато років. Для цього потрібно лише організувати веселі конкурси.
Як свідчить практика, найкраще гості підхоплюють так звані конкурси за столом, оскільки подібні розваги відбуваються ненав’язливо, не потребують вставання з-за столу, є можливість у будь-який момент підняти келих і закусити. Пізніше присутнім буде легше перейти до більш активного проведення часу – танців, конкурсів із переодяганнями та інших розваг.
Для одного з конкурсів слід завчасно запастися маленькими подарунками-сувенірами. У підготовлену заздалегідь коробку чи мішок кладеться подарунок, а всі гості по черзі повинні артистично зобразити екстрасенса і спробувати відгадати, що знаходиться в «чорній скриньці». Якщо ніхто не зможе вгадати предмет, ведучий повинен дати кілька підказок.
Є й інша весела гра, яка дозволяє відчути себе провидцем та зазирнути в майбутнє. Гості таємно та по черзі повинні написати на папірцях питання та жартівливі відповіді. Скручені в трубочки записки з питаннями та відповідями кладуться окремо в дві шапки. Буває, що все, на диво, збігається. Але трапляються й дуже смішні та безглузді відповіді.
Можна також пограти в досить кумедну гру, яка допоможе виявити творчі здібності тих, хто збереться за святковим столом, а також від душі посміятися. Потрібно вибрати пару, яка буде Дідом Морозом і Снігуронькою. Завдання Діда Мороза – жестами показати, як він хоче привітати всіх присутніх із Новим роком. Снігуронька ж повинна максимально точно озвучити всі привітання.
Або ще гра. На листочку кожен із присутніх пише кілька слів, якими може себе охарактеризувати: наприклад, «великі очі», «швидка мова», «люблю пампушки» чи щось інше (всього одне визначення). Всі складають згорнуті папірці в коробочку, потім ведучий дістає і зачитує по черзі кожну. Завдання гостей – вгадати, про кого йде мова. Кожен із присутніх може озвучити тільки один варіант. Той, хто вгадає, забирає папірець з описом собі. Виграє той, у кого до кінця конкурсу набереться найбільша кількість відгаданих карток.
А для цього конкурсу вам знадобиться найкраща в районі газета – «Трудова слава». З газети потрібно вирізати якомога більше різних фраз, нехай навіть і не смішних. Із паперу попередньо склеюється конверт у вигляді штанців, туди кладуться вирізки із фразами. Гості по колу дістають зі «штанців» газетні вирізки і зі словами «А у мене в штанцях…» зачитують їх. Наприклад, «А у мене в штанцях… відбулася сесія».
Звичайно, це далеко не повний перелік новорічних застільних розваг. Головне, не обмежуйте святкування лише поїданням салатів і танцями, додайте креативу – і цей Новий рік запам’ятається вам та вашим гостям на все життя.
Андрій Грудницький
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук