"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 20 » Зустрічалися матері воїнів
15:29
Зустрічалися матері воїнів

Минулого тижня відбулася чергова зустріч матерів, чиї сини воювали або й нині захищають Україну на східному фронті і яких об′єднала благодійна організація «Тиловий фронт Ічнянщини». І хоча це було в переддень 8-го березня – відчуття свята було мало, адже йде війна.
У відпустку саме прибула Людмила Бриця, медик 58-ї бригади, яка розповіла як зовсім недавно на Світлодарській дузі загинула медсестра Наталія із 72-ки… Коли бригади проводили ротацію, кілька днів жінки проживали разом, варили борщі, господарювали. А 3 лютого, після обстрілу, Наталя поїхала забрати пораненого на позиціях бійця, щоб вивезти в тил… російські окупанти побачили машину з червоним хрестом і вистрілили по ній із ПТУРа (протитанкова керована ракета)…від пострілу нелюдів миттєво загинули і медсестра, і боєць… На війні кожна хвилина життя цінується, там немає місця для пересудів, пліток чи заздрощів, панує повага, взаємовиручка, відповідальність. Тут у цивільному житті все інакше, говорить Людмила Миколаївна, а там - дуже багато молоді, яка відчайдушно рветься на завдання, кидаються в бій і їх просто неможливо зупинити чи вберегти. Наш народ непереможний, бо молодь настільки відважна й смілива, що Україну не віддасть ніяким ворогам.
З нагоди міжнародного Дня жінок благодійну організацію «Тиловий фронт Ічнянщини» було нагороджено спільною грамотою Ічнянської районної ради та райдержадміністрації. Жінок вітали очільники району - Олександр Бондар, Григорій Герасименко, Оксана Андріанова. Голова благодійної організації Ніна Кошмар вручила також Людмилі Бриці орден «За гідність і патріотизм». На завершення зробили спільне фото із побажаннями триматися разом, адже тільки разом - сила.
Олеся Реута, фахівець із соціальної роботи ІР ЦСССДМ
Переглядів: 414 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук