"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Липень » 6 » Зустріч із родинами загиблих земляків
08:46
Зустріч із родинами загиблих земляків

Нещодавно у кафе-центрі сімейного дозвілля «Мama Milla» традиційно організували по-родинному теплу зустріч із сім’ями загиблих на сході країни бійців.
Ці зустрічі відбуваються за підтримки президента групи компаній «Правіо» Валентина Запорощука. Його помічниця Олена Бутурлим зустрілася зі вдовою загиблого бійця Володимира Моісеєнка з Іржавця Ольгою Яцелою та сином Дмитром, які тепер проживають у Ніжині, мамою Станіслава Кривоноса Зінаїдою Миколаївною і донькою Олександрою – з Івангорода.
На зустріч завітала й Тетяна Дорошенко, яка служить за контрактом у 14-й ОМБр і на той час перебувала у відпустці. Спілкувалися у дружній атмосфері за чашкою чаю.
Нещодавно сироти повернулися із закордонного відпочинку. За підтримки столичної ГО «Серця кіборгів» 10-річний Дмитрик одинадцять днів відпочивав у Болгарії. 13-річна Олександра завдяки київській волонтерці Оксані Лазебник два тижні провела в Туреччині.
Діти поділилися враженнями про далекі подорожі. Кажуть, вдосталь накупалися у морі та познайомилися з новими друзями. Дмитрику сподобалася прогулянка на катері і болгарська піца. А Олександрі – водні гірки, баскетбол, волейбол і турецькі десерти.
А дорослі згадували й про прикрі випадки. Ольга Яцела розповіла, що нещодавно на Ічнянській автостанції довелося заплатити повну вартість квитка до Ніжина для сина. Пояснили, що пільгових місць на відповідний маршрут уже не було. Буває, доводиться чути й таке: «Вашого чоловіка ніхто туди не посилав».
– Добре, що завжди знайдуться ті, котрі підкажуть, як відстояти свої права, і допоможуть зібратися з силами, щоб жити далі, – каже Ольга. – Я звернулася до Спілки учасників бойових дій АТО. Голова Олег Куриленко пообіцяв розібратися у цій ситуації.
– Буває, заб’юся вдома в куток і плачу… І чоловіка поховала, і сина на війні втратила… Дуже рада таким зустрічам, бо нас не забувають і підтримують, – говорить Зінаїда Кривонос, обіймаючи внучку Олександру, і додає, що завдяки підтримці небайдужих людей легше переживати горе.
Світлана Цюпка
Переглядів: 519 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук