"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Вересень » 17 » Зустріч
11:38
Зустріч
Михайло Голиця: «У парламенті потрібні люди, які б відстоювали інтереси регіону»

У вівторок кандидат у народні депутати України, голова Комітету розвитку «Полісся» Михайло Голиця провів передвиборчу зустріч з колективом місцевого промислового підприємства ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат». У зустрічі також взяли участь віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців, керівник групи компаній «Провіант», до якої входить і МКК, Валентин Запорощук та голова правління підприємства Володимир Кудрик.
Якби Михайло Голиця жив у США, його біографія могла б лягти в основу сценарію для Голлівудського фільму про втілення американської мрії. Простий хлопчина з селянської родини, яка мешкає у поліській глибинці, а народився і виріс він у с. Плиски Борзнянського району, пройшов усі суспільні щаблі від простого електрика і до керівника найбільшої в Україні будівельної компанії «Київміськбуд». За плечима також служба в армії, юридичний факультет Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка, розробка і втілення в життя Програм доступного житла для мешканців столиці, величезна благодійна діяльність – не тільки створення нових робочих місць і відродження аграрної галузі, реконструкція закладів соціальної сфери у столиці й на малій батьківщині, будівництво храмів, розвиток культури і спорту на селі, а й реальна допомога сотням громадян у вирішенні їх особистих життєвих проблем.
Жителі столиці п’ять разів довіряли Михайлу Голиці представляти свої інтереси у Київській міській раді.
Насичене й не завжди безхмарне життя керівника й політика не змогло вбити у ньому одвічні селянські риси – простоту, відкритість, людяність, щедрість, – і цінності – любов до родини, рідної землі, повагу до людей. Він люблячий і турботливий син своїх за вік натруджених на колгоспних полях батьків, чоловік – для своєї дружини Валентини з якою прожили разом більше 30 років, батько та дідусь – для доньки та внуків, благодійник і порадник – для своїх земляків.
Михайло Голиця досяг чималих висот у житті й професійній діяльності, іншому було б достатньо спочивати , як мовиться, на лаврах, а він щотижня в області, переймається її соціально-економічним розвитком та сусідніх до його рідного села районів. Виступаючи перед колективом МКК він говорив про проблеми населених пунктів Ічнянщини і які з них може допомогти подолати. На його думку, сьогодні першочерговими є: централізоване водопостачання, будівництво житла, відкриття дитячих дошкільних закладів, реконструкції загальноосвітніх шкіл для створення гідних умов навчання дітей.

Та це лише невелика частка з того, що «болить» ічнянцям. Він побував у багатьох населених пунктах району і , зустрічаючись з людьми, вивчав їх проблеми і побажання, проаналізував сходи територіальних громадян, тому чітко розуміє їх масштаби. Михайло Миколайович окреслив, на його думку, основні з них і виклав у своїй передвиборчій програмі, яку найближчим часом презентує, із зобов’язаннями сприяти територіальним громадам у їх розв’язанні.
Однак є проблеми, які вирішити без державної підтримки не візьметься жоден благодійник чи інвестор, наприклад, ремонт та будівництво доріг. Саме тому в парламенті потрібні люди, які б відстоювали інтереси регіону, виборців, котрі віддали свої голоси за конкретну людину і з якої мають право потім спитати.
Пропорційна система виборів нині дає надію на те, що до Верховної Ради України люди оберуть достойних представників своїх інтересів, людей відповідальних і професійних. На думку кандидата у народні депутати, ті, хто вже по кілька каденцій у парламенті мають звільнити свої насиджені місця. Туди мають прийти нові люди, які довели суспільству, що вміють працювати, прагнуть змінити життя українців на краще, вміють і знають як це зробити.
Галина Александрова
Переглядів: 680 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук