"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 27 » Зробімо дітей щасливішими!
14:15
Зробімо дітей щасливішими!
Діти – це квіти життя. І немає нічого краще, дорожче та бажаніше в цілому світі, аніж діти. Лише вони приносять у наше буденне життя щастя, радість та гармонію, вчать життєвої мудрості, дарують сенс у житті, живлять силою та енергією. Вони ніколи не припиняють бути цікавими, навіть коли виростають.
Уже другій рік поспіль 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, депутати обласної ради Віктор Кияновський та Юрій Болоховець дарують не тільки веселе свято для маленьких ічнянців, а й своєю турботою підкреслюють необхідність дотримання прав дитини для формування гармонійної особистості. Підтримуючи дитяче прагнення жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості, допомагають реалізовувати і втілювати в життя їхні мрії.
Міжнародне свято бере свій початок 1 червня о 10-й годині в РБК з показу театралізованої казки «Як Омелян царем став» у постановці «Наш новий театр» Прилуцького МБК.
Далі естафету переймає будинок дитячої та юнацької творчості зі святковою концертною програмою «Хай щастю дитини не буде кінця» в міському парку, в ході якої маленькі ічнянці зможуть насолоджуватись безкоштовно морозивом та солодкими напоями, а також різноманітними атракціонами та різними веселощами.
Тож запрошуємо всіх діток міста разом з батьками приєднатися до святкування Міжнародного дня захисту дітей. Адже кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими, а ті початки, які ми закладаємо в дитинстві людині, мають свої плоди в майбутньому. Виховуючи дітей у турботі, ніжності, небайдужості до ближнього, ми творимо майбутню історію нашої країни, а значить, і історію світу.
Ірина Пелешук, начальник відділу культури і туризму РДА
Переглядів: 446 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук