"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 1 » Зорг знайшовся
13:00
Зорг знайшовся

9 жовтня подалі від вибухів тікали і люди, і домашні тварини. Багатьох улюбленців і досі шукають. І знаходять.

У ту страшну ніч в ічнянки Тетяни Бортник теж зник собака породи лайка самоїд. Коли о пів на четверту ранку господарі бігли з дому, переляканий пес разом з ними вискочив із двору.
– Ми евакуювалися у Парафіївку, потім жили у чоловікової тітки у Петрушівці, – розповідає Тетяна Григорівна. – Коли повернулися, собаки вдома не було. Свого Зорга шукали скрізь. У Фейсбук виклали його світлину. Люди дзвонили і писали, що бачили такого в Ічні біля Райавтодору і на вулиці Польовій.
Дякуючи небайдужим людям, свого собаку господарка знайшла через три дні у Дружбі. Як виявилося, спочатку його прихистили в Ічні. Потім забрали у Дружбу. Яна та Олександр Бабічі теж шукали свою зниклу лайку, точну копію Зорга. Вдома його нагодували, викупали і навіть підстригли, бо був дуже кошлатий. Та коли приводили у порядок, зрозуміли, що пес не їхній, бо ніяк не реагував на кличку. Кажуть, хотіли дати оголошення в Інтернет.
Першою виклала у соцмережі фото Зорга донька ічнянської рятівниці. Вона і дала Тетяні Бортник номер телефону дружбинських власників. Тож 12 жовтня пес вже ночував у своїй ічнянській домівці. Жінка каже, що зустрічі раділи обоє, пес лащився та обли-зував свою хазяйку, а вона плакала й пригортала його до себе.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 1069 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук