"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Серпень » 16 » Зона небезпеки
15:56
Зона небезпеки
Щодня на водоймах тонуть люди

Найкращий порятунок у спеку – купання у водоймі. Але, на жаль, не всі при цьому пам’ятають про правила обережного поводження на воді. Як наслідок, лише з 1 травня по 25 липня у нашій області вода забрала 51-е життя.
Зокрема, трагедією для 42-річного чоловіка із Куликівки закінчилася зустріч з однокласниками. Весела компанія поїхала купатися на річку Десна біля с. Салтикова Дівиця. Чоловік у нетверезому стані під час запливу не розрахував сили й потонув.
Близько 3-ї години ночі у Носівці 20-річний парубок з молодіжної компанії, яка розпивала на березі місцевого ставку спиртні напої, зайшов напідпитку у водойму покупатися. В результаті цього чоловік потонув.
У ставку біля дитячого санаторію «Пролісок» у с. Лісове Ніжинського району на очах 3-х вихователів та групи дітей, які прийшли купатися, потонув 14-річний хлопчик.
У р. Снов поблизу с. Снов'янка Чернігівського району потонув 3-річний хлопчик. Через відсутність належного контролю з боку батьків, дитина, наблизившись до обриву, впала у воду та захлинулася.
У Коркжівці під час купання у ставку потонув 51-річний місцевий мешканець.
Вкотре Служба цивільного захисту в Ічнянському районі ТУ МНС в Чернігівській області попереджає: вода не пробачає безвідповідальності. Відпочиваючи біля водойм, дотримуйтеся правил безпеки. Не заходьте у воду в нетверезому стані, пильнуйте своїх дітей. Не перетворюйте відпочинок на трагедію!
Олександр Кобзар
Переглядів: 510 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук