"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 7 » «Золото» і два «срібла» – наші, ічнянські
12:09
«Золото» і два «срібла» – наші, ічнянські

В угорському місті Кестхей, що біля озера Балатон, відбувся чемпіонат Європи з боксу серед жінок – молоді та юніорок. Із 15 по 24 серпня учасниці з 30 країн боролися за найвищі нагороди. Збірну України представляли вісімнадцять боксерок, п’ять із них є вихованками спортивного клубу «Берег».
Збірна завоювала вісім нагород: дві «бронзи», п’ять «срібла» і одне «золото». Єдине «золото» збірної України і два «срібла» завоювали наші дівчата з СК «Берег» – Катерина Рогова, Кароліна Махно і Юлія Дем’яненко.
На честь Каті Рогової прозвучав Гімн України. Це був гідний подарунок рідній країні до Дня незалежності, тим більше, фінальний поєдинок проходив із представницею Росії.
Останній чемпіонат в цьому році завершив важкий цикл змагань. Але, підсумовуючи нинішній рік, тренер СК «Берег» Олег Кравець вважає його більш ніж вдалим, бо за всю історію обласного боксу ніколи не привозили за рік шість медалей світового рівня: три з чемпіонату світу і три нагороди з чемпіонату Європи. Виконали чотири нормативи у майстри спорту України з боксу.
– За результатами першого півріччя 2015 року, ми займаємо перше командне місце серед усіх вікових груп усіх областей та міста Києва, – повідомив Олег Олександрович. – Завдяки спільній праці виходить такий гарний результат.
За підтримку боксерки вдячні депутату обласної ради Віктору Кияновському.
Наталія Черненко
На знімку: Карина Тарара, Анастасія Шпанюк, Кароліна Махно, Юлія Дем’яненко і Катерина Рогова з тренером Олегом Кравцем.
Переглядів: 410 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук