"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 3 » Знову обираємо, надіємося…
16:01
Знову обираємо, надіємося…
Чим запам’яталися жителям району перші вибори до Ічнянської об’єднаної громади?
Антоніна Тарасевич, 74 роки, пенсіонерка, Гмирянка:
– Концертом у центрі села. Але я не знала, тому й не ходила. А ще від Ляшка приїздили, фотографувалися. Кажуть, навіть, по телевізору показували. Такого у нас в селі ще не було. А от агітації по хатах носили мало. Тому голосувала за свого депутата і мера, якого знаю.
Ігор Решетило, 34 роки, помічник комірника, Ольшана:
– Ці вибори для мене запам’ятаються надовго, бо я висував свою кандидатуру в депутати. Буде дуже цікаво дізнатися свій рейтинг серед людей. Це не прості вибори – вирішувалася доля багатьох сіл, які вирішили об’єднатися у громаду. Проте, гадаю, у людей з вибором проблем не було. Якщо розібратися, то всі обіцяють одне: землю людям, гроші громаді.
Вадим Каркачов, 44 роки, безробітний, Дзюбівка:
– – Для таких маленьких сіл, як наше, вибори це вже подія. Але маю відмітити, що агітації, порівняно з 2015 роком, було значно менше. А ще в Ічні була вікторина від якогось із кандидатів. Можна було виграти чашку. Такого здається ще не було.
Вероніка Сінільна, 29 років, у декретній відпустці, Дружба:
– – Два дні поспіль до нас приїздили з концертами. Звичайно, партіям ми вдячні за таку увагу, але краще б вони їх привозили протягом року.
Валентина Шелудько, 49 років, вчитель, Ічня:
– – Особисто для мене вибори були нічим непримітні, хіба чула був скандал довкола округів. Щоправда, цього року кандидати в мери особисто зустрічалися з людьми. Раніше, здається, знайомство обмежувалося листівками. Але від того вибори іншими не стали. Так само обираємо, надіємося, а з часом розчаровуємося.

Андрій Грудницький
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук