"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 21 » Знай наших!
09:38
Знай наших!
Почесна благородна справа

17 червня в Україні відзначається свято – День медичного працівника. Прагнення працювати в ім'я людини, що так високо цінується у суспільстві – невід'ємна риса професії медика. Тільки той, хто вірить у світле майбутнє, надягає білий халат.
Відтоді, як Анна Ясько отримала диплом медичної сестри у Ніжинському медичному училищі, минуло 20 років. Але жодного дня вона не пошкодувала, що обрала цей фах. Працює вона перев’язувальною медсестрою хірургічного відділення Ічнянської ЦРЛ.
Робота у такому відділенні, як кажуть, не така вже й чиста, бо часто доводиться бачити кров та післяопераційні шви, які, здається, мало підходять до ніжних жіночих рук. Та Анна вибрала хірургічне відділення. Можливо, саме через те, що тут наяву бачиш, як завдяки старанням медиків у хворих з’являється віра та надія на одужання, радість за врятоване життя. Тому найвищим визнанням своєї праці Анна Ясько вважає вдячні відгуки пацієнтів, щире людське: «Дякую вам, сестричко!», а ще – шана і повага людей, з якими доводиться працювати пліч-о-пліч впродовж багатьох років.
Старша медсестра хірургічного відділення Катерина Шелемех, розповідаючи про свою молодшу колегу, говорить, що Анна здібний фахівець, хвилюється за кожного пацієнта.

Нещодавно на базі обласної лікарні відбувся фінал регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Краща медична сестра 2012 року». Серед 30-и його учасниць була й Анна Ясько, яка виявила бажання спробувати свої сили та позмагатися за почесне звання найкращої за фахом. Конкурс складався із трьох етапів – теоретичних тестів, демонстрації фахової майстерності і розповіді про своє бачення майбутнього професії медичної сестри. І хоча за результатами конкурсу Анна зайняла 7 місце, ми впевнені, що у нашому районі медсестри не тільки фахові у своїй професії, а й всебічно обдаровані особистості. Тож бажаємо пані Анні та її колегам успіхів у благородній справі, життєвих сил, енергії, залишаючись вірним життєвому кредо – «Усі сили, знання, досвід – здоров’ю людини».
Микола Смілик
Фото автора
Переглядів: 568 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук