"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Березень » 6 » Знай наших!
12:20
Знай наших!
Панянки у бійцівських рукавичках

Лютий виявився справжнім випробуванням для спортсменів «Берега», особливо, для дівчаток, які зокрема, брали участь у змаганнях чемпіонату України з боксу серед жінок, що відбувся Вінниці.
Чемпіонкою України стала ічнянка Вікторія Савченко, яка здобула золоту медаль. Це вже друга її перемога на змаганнях такого рівня. Тепер Вікторія представлятиме збірну команду України з боксу на міжнародних спортивних змаганнях. Срібною призеркою чемпіонату стала Віолетта Христюк, а бронзовими – Карина Тарара та Інна Галушко.
Одинадцять спортсменів клубу, четверо дівчат та сім хлопців, брали участь і в обласному чемпіонаті з боксу. І пані Удача знову їм посміхнулася! Всі спортсмени завоювали по золотій медалі.
А на чемпіонаті області з кікбоксінгу 20 вихованців «Берега» отримали 7 – золотих, 9 – срібних і 3 – бронзові медалі.
Поїздки на престижні змагання профінансували президент спортивного клубу «Берег» Віктор Кияновський та меценат філіалу клубу в смт Парафіївка Олександр Сенчик (молодший).
Світлана Цюпка
[c]
(зліва направо) тренер Олег Кравець та спортсменки Альона Цюпка, Інна Галушко, Вікторія Савченко, Віолетта Христюк, Наталія Курлюк, Карина Тарара
Переглядів: 796 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук