"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Грудень » 9 » Знай наших
12:36
Знай наших
Красуня, студентка, телезірка
Цієї середи на каналі «1+1» стартувало нове makeover-реаліті «Краса по-українськи». Його ідея – кинути виклик модельним стандартам зовнішності, щоб довести: справжня українська краса не вимірюється нинішніми голлівудськими стандартами 90х60х90, а фізичними даними, якими наділила українських дівчат, одних із найкрасивіших у світі, матінка-природа.
Зірки українського шоу-бізнесу Руслана Писанка, Віталій Козловський, Лідія Таран, Олег Скрипка, Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар, Валерій Харчишин і музиканти групи «Друга ріка» у шести регіонах України шукали гарних, талановитих, працьовитих, ерудованих і веселих дівчат, готові «приміряти» на себе умови столичного життя. Зокрема, й на Чернігівщині – в нашому районі.
Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар влітку провели відбірковий конкурс у чарівному куточку Ічнянщини – Національному історико-культурному заповіднику «Качанівка». Проходив він у два етапи. З 12-и дівчат із сільських населених пунктів району, які згодилися взяти участь у makeover-реаліті, першого дня, після проведених конкурсів відібрали шість. А вже наступного – визначили з них переможницю, якою стала Дарина Бухаріна з Парафіївки.
Членами журі, окрім зірок столичного шоу-бізу, були й односельці та земляки, які брали активну участь у дійстві, підтримуючи своїх фавориток гучними оплесками та скандуванням імен.

Дівчата випробовували себе у танцях, дефіле, вмінні стильно вдягатися і навіть у вправності та спритності, коли ловили маленьких поросят… І слід зазначити, що всі справили хороше враження на глядачів – красиві, талановиті, вмілі та хазяїновиті. І вдачею та характерами – янголи, інакше й не скажеш. Недарма ж наших дівчат так іноземці цінують. Кожна з них була варта призових 100 тисяч гривень. Але телевізійний формат – річ особлива і спеціалісти зі знімальної групи, звичайно, обирали за своїми параметрами. Але Дарина Бухаріна справді заслуговує обкладинки глянцевого журналу. Бог подарував їй не тільки вроду та найкращі якості жіночності, але й незвичайний шарм та харизму. Даша вигідно вирізнялася серед інших претенденток на участь у телевізійному проекті.
Ведучий шоу Юрій Горбунов забрав нашу красуню до столиці, де вона, разом з іншими учасницями, готувалася до телевізійної версії шоу і за результатами конкурсних програм, вийшла у фінал проекту. У фінальних зйомках «Краси по-українськи» брала участь і Даринина група підтримки з Парафіївки – мама, вчителька місцевої загальноосвітньої школи, сестра, брат з дружиною, сусіди та мамині колеги-вчителі.
Даринці не вдалося вибороти головний приз проекту у 100 тисяч гривень, але досвід, який вона здобула, нові знайомства, спілкування з численними представниками вітчизняного бомонду стануть їй у нагоді і, переконана дівчина, теж того варті. Телевізійний проект став яскравою сторінкою у житті дівчини. Після такої казки вона стала відомою не тільки у рідному селищі, а й зіркою у Ніжинському медичному коледжі, де навчається на третьому курсі.
Наступної середи о 21.15 на каналі «1+1» черговий вихід шоу «Краса по-українськи», де будуть представляти своїх красунь Чернігівська та Одеська області.
Галина Ткаченко Фото Миколи Смілика
На знімку: Дарина Бухаріна – фіналістка телевізійного проекту «Краса по-українськи»
Переглядів: 645 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук