"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 19 » Змагатимуться маленькі красуні
14:09
Змагатимуться маленькі красуні
Щороку наприкінці червня ми відзначаємо свято творців майбутнього української держави – День молоді. У рамках молодіжного свята, яке завітає і в наше місто, відбудеться конкурсно-розважальна програма «Міні-міс 2015».
Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. То ж по особливому, як ніколи, ми повинні піклуватися про них, створювати всі умови для розвитку їх творчих здібностей. Адже в недалекому майбутньому – це золота молодь Ічнянщини, яка неодмінно стане гордістю нашого краю, нашої квітучої України.
На конкурсно-розважальній програмі за звання «Міні-міс 2015» змагатимуться вродливі, розумні, наполегливі, талановиті дівчатка – учні ЗОШ №3, №4 та гімназії ім. С. Васильченка.
Запрошуємо вас, шановні ічнянці й гості міста, 28 червня о 18.00 у районний будинок культури на зустріч з юними конкурсантками. Музичні вітання вам подарує талановита молодь Ічнянщини. По закінченню конкурсної програми біля РБК відбудеться молодіжна дискотека. Тож приємні хвилини насолоди та святковий настрій – вам забезпечений.
Святкові заходи відбудуться завдяки спонсорський допомозі депутата обласної ради Віктора Кияновського.
Лідія Гарбар, провідний методист РБК
Переглядів: 460 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук