"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 10 » Змагалися тенісисти і шашкісти
15:54
Змагалися тенісисти і шашкісти

На базі Іржавецької школи 4 лютого відбулися районні турніри з настільного тенісу та шашок, присвячені 128-й річниці з дня народження відомого композитора Левка Ревуцького.
Своїх учасників виставили дванадцять шкіл району. Всього змагалися 48 учасників. У боротьбі інтелектуалів серед шашкісток перше місце посіла Інна Безгубченко (Рожнівська ЗОШ), друге – Юлія Гребінь (Дорогинська ЗОШ), третє – Віталіна Зубко (Іржавецька ЗОШ).
У трійці переможців- шашкістів Олександр Чолинець ( Іржавецька ЗОШ), Михайло Латун (Бережівська ЗОШ) та Артем Лебідь (Більмачівська ЗОШ).
Напружено і емоційно пройшли змагання з настільного тенісу. Серед хлопців не було рівних Богдану Кузьменку (Припутнівська ЗОШ), на другому місці – Владислав Топтун (Більмачівська ЗОШ), на третьому –Артем Галушко (Івангородська ЗОШ).
З поміж дівчат перемогу святкувала Валерія Дахно (Рожнівська ЗОШ), другою була Анна Фриган (Гужівська ЗОШ), третьою – Тетяна Свиридченко (Іржавецька ЗОШ).
За результатами турнірів кращими шашкістами стали іржавецькі учні, кращими тенісистами – івангородські школярі.
Переможців відзначили дипломами і грамотами. Зокрема, їх привітала чемпіонка області з шашок, мешканка Іржавця Оксана Лепська.
Турніри відбулися за підтримки депутатів обласної ради Віктора Кияновського та Юрія Болоховця. Організував змагання фізрук Іржавецької школи і за сумісництвом тренер дитячої спортивної школи Сергій Виноградов.
Світлана Цюпка
Переглядів: 576 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук