"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Злодії гастролювали сільськими радами
08:48
Злодії гастролювали сільськими радами
У сільських радах Більмачівськи, Монастирища та Заудайськи побували злодії. Не взяли нічого цінного, зате наробили розгардіяшу.
Зранку п’ятого жовтня працівники Монастирищенської сільради, прийшовши на роботу, виявили сліди непроханих гостей. Злодії, мабуть, вночі залізли у бухгалтерію через кватирку, розбивши одну з двійних шибок. Перевернули вазони з квітами на підвіконні, розкидали папери на столах, зазирнули в сейф. Але, на щастя, нічого не поцупили.
Того ранку на працівників Заудайської сільської ради теж чекав «сюрприз». У приміщенні сільради на першому поверсі було відчинене вікно, через яке, напевно, й залізли «відвідувачі». Розкидали папери, зламали сейф. І забрали лише флешку, що лежала на столі. Вибивши внутрішні двері кабінету, пішли на другий поверх, де знаходиться контора СТОВ «Інтер». І там теж наробили розгардіяш.
На тиждень раніше, вночі з понеділка на вівторок, через вікно невідомі проникли у Більмачівську сільраду. Також навідалися у ФАП, молочарню та поштове відділення. Не вкрали нічого. Ймовірно, те, чого шукали, там не було.
В Ічнянському відділенні поліції ситуацію не коментують, посилаючись на центр зв’язків з громадськістю Головного управління національної поліції в області.
Ярослава Середа
Переглядів: 388 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук