"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 22 » Зіткнулися два авто: один водій помер у реанімації
16:36
Зіткнулися два авто: один водій помер у реанімації

Уранці 17 березня, під час негоди, між Гужівкою та Іржавцем трапилася жахлива ДТП: зіткнулися «рошенівський» автомобіль «Hyundai HD72» та «Volkswagen Т5» з «Росток –Холдингу». Водій одного з них загинув.
«Рошенівське» авто їхало у напрямку Парафіївки, а службовий бус «Ростка» віз на роботу у місто іваницьких людей. У ньому перебували п’ятеро чоловіків та водій – житель Бурімки Леонід Єфименко.
Як розповів один із очевидців аварії, попереду «Volkswagen» їхав МАЗ, який «моргнув», що його можна обганяти. Водій пішов на обгін, не помітивши через хурделицю зустрічне авто. У результаті лобового зіткнення Леоніда Єфименка затисло деформованими конструкціями автівки. Ічнянські рятувальники деблокували постраждалого та передали медикам швидкої допомоги. З численними травмами його доправили до реанімаційного відділення.Та попри зусилля медиків він уночі помер.
Інші п’ятеро постраждалих чоловіків віком 30-40 років, які теж із травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до райлікарні, наразі почуваються задовільно. Троє перебувають під наглядом медиків у хірургічному відділенні, двоє – відмовилися від лікування у ЦРЛ.
Четвертий рік вони працюють у ПОСП «Ічнянське»: четверо – трактористами, один на фермі.
У рошенівському «Hyundai» постраждав 58-річний водій. Як констатували ічнянські медики, у нього закрита травма грудної клітки. Проте від госпіталізації до Ічнянської ЦРЛ відмовився. Окрім нього у кабіні був ще й пасажир. Відомо, що обоє з Ніжина.
Про Леоніда Єфименка говорять, що він був досвідченим водієм. З дружиною виростили двох доньок. Наступного дня, 18 березня, йому мало б виповнитися 52 роки.
Не підлягає ремонту і розбитий «Volkswagen» «Ростка».
Наразі слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Світлана Цюпка
Фото надане Назарієм Бобошком
Переглядів: 499 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук