"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 29 » Зігрійте дитину теплом і любов’ю
15:06
Зігрійте дитину теплом і любов’ю
Щороку 1- го червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни, свято радості та одвічної надії – Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!
Завдячуючи чуйному серцю та добрій душі депутата обласної ради Віктора Кияновського, який постійно піклується про маленьких громадян, це прекрасне свято не омине і нашу Ічнянщину. За його підтримки, 1-го червня о 10.00, районний будинок культури радо зустрічатиме дітей району для перегляду вистави «Казка про справжню Дружбу» за участю Ніжинського українського академічного театру ім. М. Коцюбинського, вхід – вільний. А о 12.00 в міському парку юні глядачі мають можливість насолоджуватися концертною програмою «Світ Добра», яку представлять гуртківці районного будинку дитячої та юнацької творчості.
У ході заходу всі діти зможуть отримати морозиво, солодкі напої, якими люб’язно пригостить Торговий дім «Браво», також попкорн та солодку вату. А ще розважитись на електромобілях, гірці та батутах – спортивному й надувному «Арлекін». І все це безкоштовно!
Кожного дня ми повинні зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, об’єднати наші зусилля заради майбутнього, й тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми та неодмінно стануть гордістю України!
Щиро запрошуємо всіх діток та їхніх батьків відвідати заходи. Дайте можливість своїм донечкам і синочкам отримати безліч позитивних вражень і відчути радість свята.
Ірина Пелешук, начальник відділу культури і туризму РДА
Переглядів: 477 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук