"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » «Зіграють» у ящик
16:28
«Зіграють» у ящик
Не платили? Заплатимо
Довгі роки телевізор для багатьох родин був членом сім’ї. Та здається ера телебачення добігає кінця. Спершу з’явилося засилля реклами, зникни нормальні телепередачі, натомість ефір заполонили «мильні» серіали, танцювально-співочі й кулінарні шоу. Новий етап «розвитку» ТВ, якому люди намагаються чинити опір, це – перехід телевізійників на «цифру».
Ділки потирали руки, сподіваючись нажитись на продажу цифрових телетюнерів. Та люди зметикували і вирішили, що краще перейдуть на прийом супутникового телебачення. Тим більше, що через супутник можна приймати значно більше, аніж тридцять безкоштовних ефірних телеканалів. Та й ця «лавочка», здається, незабаром прикриється. З’явилася інформація, що найбільші українські медіахолдинги вирішили об'єднати свої телеканали в єдиний платний пакет. Він буде подаватися з супутника в кодованому вигляді, до пакету увійде 20 каналів, а його попередня вартість 8 грн. на місяць з абонента. Пакет буцімто об'єднає продукцію медіахолдингів «Україна», «StarlightMedia», «Inter Media Group» і «1+1 Media». Таким чином платними можуть стати телеканали «СТБ», «ICTV», «Новий канал», «М1», «М2», «OTV», «Інтер», «НТН», «Ентер фільм», «Піксель», «К1», «К2», «Мега», «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс» – фактично найбільш популярні серед глядачів.
Якщо телебачення все ж таки стане платним, то в цьому слід шукати тільки позитив. Нарешті заспокояться віруючі, які виступають проти телебачення, як руйнівника духовного, фізичного і психічного здоров'я людей. У багатьох стане більше вільного часу для спілкування з дітьми, родиною, занять улюбленими справами та читання. А мізки відпочиватимуть від перегляду безглуздих шоу.
Андрій Грудницький
Переглядів: 472 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук