"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Зібрали найбільше грошей за останні роки
09:37
Зібрали найбільше грошей за останні роки
Підбито підсумки проведення ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».
Акція тривала з 9 березня до 9 квітня, у ході якої збиралися кошти на закупівлю медичного обладнання для офтальмологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні. Працювали сім волонтерів, кожен з яких мав бейдж-ідентифікатор, скриньку та наклейки-сердечка, які отримували всі, хто вкидав гроші до скриньки. Це сприяло кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створювало відповідну святкову атмосферу і довіру. Акція проводилася у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, Ічнянському аграрному ліцеї, на підприємствах, організаціях та установах різної форми власності.
У результаті вдалося зібрати найбільшу за останні роки суму – 5936 грн. Найактивнішими волонтерами стали Руслана Пашук (1504 грн.), Анна Кулак (1450 грн.) та Анжеліка Франковська ( 941 грн.).
Усі волонтери отримали подяки голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та кожен з них має нагоду безкоштовно відвідати літній фестиваль рок-музики Woodstock Ukraine 2017, який відбудеться на території аеродрому «Цунів», що розташований у селі Заверещиця Городоцького району на Львівщині.
Людмила Федірко, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації
Переглядів: 411 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук