"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 13 » Жовтень подарував незабутні враження
15:06
Жовтень подарував незабутні враження

Цікавим і насиченим для школярів Монастирища був жовтень. Незабутньою, повною вражень виявилася поїздка учнів до військової частини А1479, що у смт Дружба. Учні 7-11 класів ознайомилися зі службою солдат-строковиків та їхнім військовим життям. Також побували у казармі, побачили дії персоналу пожежної частини під час умовної тривоги.
А ще школярі їздили у козацьку столицю Батурин, де зустрілися з історією XVIII століття, відвідали музейно-паковий комплекс «Гетьманська столиця». Зокрема побували в палаці останнього гетьмана України Кирила Розумовського, будинку генерального судді Війська Запорізьського Василя Кочубея, в цитаделі Батуринської фортеці.
В останній перед канікулами день у Монастирищенській ЗОШ І-III ст. після уроків гриміло свято «Школа має талант». Юні читці, співаки, акробати, танцюристи порадували своїм мистецтвом глядачів.
Візит у школу працівників Ічнянського національного природного парку викликав інтерес у всіх учнів – від первачків до випускників. Вони дізналися багато цікавого про діяльність парку та охоче погортали сторінки Червоної книги.
Ніна Штанько-Ткаченко
Фото Наталії Шелест
Переглядів: 404 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук