"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 » Житло лікарі зможуть приватизувати через десять років
15:03
Житло лікарі зможуть приватизувати через десять років
Минулої сесії депутати районної ради прийняли три районні програми: безпеки на водоймах, забезпечення лікарів житлом та мобілізаційну.
Програмою охорони життя людей на воді передбачено облаштування місць масового відпочинку на Міському ставку в Ічні, а також обстеження та очищення акваторії пляжу водолазами. На цю справу програмою передбачається використати 15500 грн. Крім того передбачається створити банк даних водних об’єктів, закріпити їх за органами місцевого самоврядування, організаціями, установами і підприємствами.
Нова програма забезпечення житлом лікарів передбачає, що оформити на себе бюджетне житло медики зможуть тільки після десяти років роботи у медзакладі. А от у разі дострокового звільнення з ініціативи медичного працівника без поважних причин він має повернути одержане житло або компенсувати його вартість. При розірванні трудового договору з інших підстав питання про залишення житла у власності медичного працівника вирішуватиметься сесією Ічнянської районної ради.
Програмою мобілізаційних заходів передбачена низка заходів. У випадку необхідності будуть формуватися загони територіальної оборони. На їх функціонування, розгортання, харчування, проведення бойового злагодження, необхідно буде 180 тисяч гривень. Також для цих загонів буде організований єдиний день стрільця на полігоні в смт Гончарівське. У сорок тисяч обійдеться перевезення військовозобов’язаних від райвійськкомату до облвійськкомату та військових частин під час проведення мобілізації, призову за контрактом.
Сорок три прийнятих рішення стосувалися нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
Після завершення розгляду питань порядку денного надійшла пропозиція депутата Ганни Шадури на наступній сесії заслухати начальника райавтодору та начальника поліції стосовно стану доріг. Пропозиція була підтримана.
Андрій Грудницький
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук