"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 19 » Збив дівчину і втік
13:37
Збив дівчину і втік
В Ічні через п’яного водія постраждала молода дівчина
Близько десятої вечора, 7 травня двадцятивосьмирічний житель Ічні Володимир Люта легковиком здійснив наїзд на двадцятиоднорічну дівчину.
ДТП сталася на площі Перемоги, на так званому «п’ятаку», де любить збиратися молодь. Дівчина була на тротуарі. Усі спостерігали як нетверезий водій дрифтував на авто. Здаючи назад, він і наїхав на дівчину, яку з травмами ноги терміново доставили до лікарні. А сам винуватець з місця наїзду втік. Проте його затримали поблизу домівки, на вул. Максиміхіна. Тепер йому загрожує штраф та позбавлення права керування, а ще можуть позбавити й волі. За фактом відкрита кримінальну справа.
Андрій Грудницький

Загинув мотоцикліст
У результаті дорожньо-транспортної пригоди в Ічні загинув місцевий мотоцикліст. Трагедія трапилася 17 травня, о пів на першу ночі, на вул. Вокзальній. Водій, не впоравшись із керуванням мотоцикла, зачепив бордюр, потім придорожній стовп та наступний не залишив йому шансів на життя. Від отриманих несумісних із життям травм молодий чоловік помер у лікарні. Також в аварії постраждала пасажирка, яка травмувала ногу. За попередніми висновками водій був у нетверезому стані.
Андрій Грудницький
Переглядів: 443 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук