"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 22 » Збирали кошти на добрі справи
15:13
Збирали кошти на добрі справи

У рамках VI Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії» у Парафіївській школі 18 грудня відбувся ярмарок. Виручені кошти спрямували на добрі справи.
Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Відроджувати у дітей та молоді бажання жити за заповідями: роби добро, допомагай ближньому покликані, зокрема, й доброчинні заходи.
До ярмарку учні разом з батьками підготували різноманітні смачні страви, духмяну випічку. Виставлені на продаж торти, печиво, пиріжки, вареники, круасани та інші смаколики користувалися великим попитом серед школярів, гостей та односельців. Було весело, гамірно, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – як на справжньому ярмарку.
Всього зібрали більше 9 тисяч гривень. Їх порівну розділили та передали 13-річній місцевій дівчинці з обмеженими можливостями Марині Грицан на придбання ортопедичного матрацу, на лікування онкохворої семирічної Альони Буряк з Чернігова та на ремонт волонтерського автомобіля.
У заході взяли участь і самі волонтери – Євген Зінич та В’ячеслав Бабіч, а також земляк, учасник АТО Володимир Петруша, який передав школярам прапор від бійців Ічнянщини.
Небайдужим до благодійної справи був і залишається народний депутат України Валерій Давиденко. Від його імені представники передали кошти родинам Грицан та Буряк, а також волонтерам – на ремонт автомобіля.
Світлана Цюпка
Переглядів: 392 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук