"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 26 » Збережемо дітей від наркоманії
14:37
Збережемо дітей від наркоманії

  Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, сьогодні не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере у руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що за першою дозою буде наступна, а потім – прірва. Крім того, нині серед молоді має місце незаконне поширення лікарських засобів, зокрема ефедрину та його похідних. [ ?]

   Правоохоронці звертаються до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді зазначені вище лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їх батьки.

  Міліцією наразі здійснюються профілактичні заходи «Літо-2015», спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ. Адже саме в цей період переважна більшість дітей залишається без нагляду дорослих.

   Водночас закликаємо всіх небайдужих громадян з проханням уживати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності. Збережемо життя наших дітей разом!

Микола Омельченко, начальник Ічнянського РВ УМВС, полковник міліції

Переглядів: 433 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук