"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 3 » Завершальний акорд творців мистецтва
13:42
Завершальний акорд творців мистецтва

В Ічнянській школі мистецтв відбувся випускний вечір. Атестати про позашкільну освіту та похвальні листи отримали 25 учнів. Вони навчалися протягом шести, семи та восьми років за відповідними класами: образотворчого мистецтва, хореографічних дисциплін, а також на фортепіанному та хоровому відділах.
Богдан Борщ, Олександр Прокопенко, Оксана Івахно, Оксана Костюченко та Катерина Савченко –одні з кращих випускників класу образотворчого мистецтва. Роботи юних художників брали участь в обласник мистецьких конкурсах «І Єдина Країна», «Об’єднаймося ж, брати мої» – і всі відзначені нагородами. Випускниця хорового відділу Аліна Назаренко в березні 2015 року посіла 2-ге місце на обласному конкурсі юних вокалістів, а учні хореографічного відділу – неодноразові призери хореографічного конкурсу «Надія».
Учнів тепло привітали зі святом директор школи мистецтв Юлія Федорчук, яка побажала успіхів у подальшому навчанні, начальник відділу культури і туризму Ічнянського РДА Ірина Пелешук та перший заступник голови РДА Віталій Яременко.
Шестеро випускників після закінчення школи мріють пов’язати своє життя з музикою та мистецтвом. Тож нехай вони пронесуть через усе життя любов до вічного, дивовижного та неповторного!

Маргарита Зоць

Директор школи мистецтв Юлія Федорчук зі своїми вихованцями-випускниками
Переглядів: 432 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук