"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Квітень » 5 » Завдяки відеокамері знайшли злодія
14:38
Завдяки відеокамері знайшли злодія

В Ічні поліція затримала крадія велосипедів.
Зі слів в.о. начальника слідчого відділення Ічнянського відділення поліції Віктора Прокопця, ним виявився 33-річний ічнянець Володимир Майхер. Він на той час працював транспортувальником на Ічнянському хлібоприймальному підприємстві. Два велосипеди він викрав у своїх колег, а третій – біля приймального відділення ЦРЛ. У подальшому хотів їх продати.
– Володимир Майхер добре знав роботу охоронників, – каже один із постраждалих – сторож ХПП Василь Загорулько. – У той вечір він був на підпитку. Коли я обходив територію, він зайшов на об’єкт і вивів велосипеди. А камера відео-спостереження це зафіксувала.
– Спочатку ми подумали, що хтось пожартував, – говорить ще одна потерпіла, – лаборант-технолог Ольга Прокопенко. – Та, коли велосипедів не знайшли, викликали поліцію. Майхер уже був засуджений за крадіжку, тому підозра впала на нього. З поліцією поїхали до нього додому. Двері відчинила дружина і дозволила пошукати у сараї. Там були наші велосипеди і ще якісь поламані. Наступного дня правоохоронці мені повернули вкрадену річ. Крім нас, заяву про крадіжку написала ще одна жінка, у якої він поцупив двоколісного біля райлікарні.
Після цього випадку керівництво Ічнянського ХПП наполягло, щоб Володимир Майхер звільнився з роботи за власним бажанням. На підприємстві він пропрацював лише п’ять місяців.
Під тиском незаперечних доказів крадій у скоєному зізнався. Ічнянський районний суд визнав його винним та засудив до громадських робіт.

Вагова – місце зберігання велосипедів і – місце злочину.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 393 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук