"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 31 » Затишний світ родини Грищенків
14:49
Затишний світ родини Грищенків

Наприкінці липня в ічнянській родині Грищенків поєдналося кілька подій: Василь Андрійович та Ольга Василівна відзначали ювілейні дні народження – їм обом виповнилося по 55, а внучці Крістінці – сім років. Вона стала втіхою і розрадою для дідуся й бабусі, які щодня, незважаючи на пору року, за будь-якої погоди вирушають з дому в дорогу.
Василь Грищенко працює перевізником на автобусі за маршрутом «Ніжин – Ічня». Починаючи з 2000 року, він возить пасажирів із Припутнів, Вишнівки, Бурімки та інших сіл до райцентру або Ніжина. Якби не цей автобус, говорять люди, то сиділи б у селах безвиїзно. Тому й дякують усій родині Грищенків за таку життєво необхідну послугу.
Василю Андрійовичу допомагає в роботі вся сім'я: дружина працює контролером, син ремонтує техніку. А дороги ж у нас – не скатертинами стеляться, машини швидко з ладу виходять, і в путі всякого буває. Тільки досвідчений водій спокійний, бо дома його чекають рідні, серед них найдорожче дідусеве сонечко – внучка. У колі друзів Міщенків та Кривенків можна приємно відпочити, відзначити якусь важливу подію або свято, а зранку знову в дорогу, де на зупинках чекають знайомого автобуса пасажири. І так щодня, уже п'ятнадцять років поспіль.
Кажуть, у кожній людині природа сходить або злаками, або бур’янами. Василь Андрійович та Ольга Василівна створили затишний світ: виростили в собі та навколо себе прекрасний сад і посіяли насіння краси, любові й добра у своїх нащадках.
Наталія Черненко
Переглядів: 450 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук