"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Заслуженому вчителю України – 90
15:49
Заслуженому вчителю України – 90

31 січня відсвяткував свій 90-річний ювілей Заслужений учитель України Василь Сидоренко з Бережівки.
Василь Степанович не просто вчитель, а людина зі щирим серцем і душею. Доброзичливий, спокійний, щедрий, безкорисний. Він навчав своїх учнів любити солов’їну українську мову, рідну неньку Україну.


Народився Василь Степанович у Городні, на Ічнянщині. Після закінчення Київського університету більше 40 років працював учителем української мови і літератури у Бережівській школі. Усе своє життя він присвятив навчанню і вихованню підростаючого покоління. Василь Сидоренко творчий, талановитий вчитель. Він вивчав життя і діяльність письменників-земляків Степана Васильченка та Архипа Тесленка. З-під його пера вийшли книги-дослідження, статті у фахових журналах.
За батьківське ставлення, повагу до дітей Василя Сидоренка пам’ятають, поважають, люблять колишні учні та їх батьки, односельці.
Цього святкового дня до Василя Степановича з квітами і подарунками завітали в.о. голови райдержадміністрації Олександр Бондар, голова районної ради Григорій Герасименко, начальник відділу освіти Світлана Нагорна, голова районної організації Профспілки працівників освіти Віра Савченко. А також представники від депутата обласної ради Віктора Кияновського – начальник управління сільського господарства Олександр Кутовий і секретар правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» Валентина Ковбаса, сільський голова Олександр Кравець та педагогічний колектив місцевої школи.
Наталія Молібог, голова первинної профспілкової організації Бережівської школи
Переглядів: 438 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук