"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 7 » Запрацювали пришкільні табори
14:13
Запрацювали пришкільні табори

На час літніх канікул багатьох мам і тат, які працюють, «урятують» бабусі, прихистивши у себе дитину. Старшокласники можуть залишитися вдома самі. А ось тих, кому своїх чад залишити ні з ким, дещо виручать пришкільні табори.
Цього літа у двадцятьох пришкільних таборах, так званих майданчиках, Ічнянської ОТГ, а також Рожнівки, Бережівки і Тростянця відпочивають 800 дітей. На їх роботу виділено 392 тисячі гривень із місцевого бюджету.
Табори працюють 14 робочих днів, з 5 до 22 червня. Діти харчуються тричі: сніданок, обід, полуденок. Вартість дня на одну дитину – 35 гривень.
Щоб урізноманітнити меню, батьки внесли благодійну допомогу 140 гривень – з розрахунку 10 грн. на день. У деяких загальноосвітніх закладах ще й несуть картоплю – хто скільки зможе.
У Парафіївській ОТГ працюють три пришкільні табори з 4 до 19 червня. Чотирнадцять днів, крім неділі, тут відпочивають 220 дітей. Вартість перебування на майданчику з триразовим харчуванням – 35 гривень на день. У селищному бюджеті на це передбачено108 тисяч гривень. Благодійних внесків, кажуть у місцевому відділі освіти, батьки не платять.
Світлана Цюпка
Фото автора

Таборувальники зі школи №3 на екскурсії в ічнянських рятувальників, які ніколи не відмовляють гостям. Начальник пожежної частини Олександр Нагрій демонструє пожежну колонку.
Переглядів: 455 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук