"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 22 » Заява на субсидію: писати нову чи ні?
13:14
Заява на субсидію: писати нову чи ні?
Улітку минулого року жителі району поштою отримали бланки заяви та декларації на призначення житлової субсидії. Практично всі, хто їх заповнив та віддав в управління соціального захисту, отримали підтримку від держави. Говорять, що цього року субсидію перерахують автоматично. Чи все ж варто знову подати декларацію та заяву?
– Якщо сім’ї було призначено субсидію на житлово-комунальні послуги, то повторно звертатися за її призначенням не потрібно, – роз’яснює начальник управління соціального захисту Анатолій Породько. – Розрахунок буде проведено автоматично, без особистого звернення. Після закінчення терміну отримання субсидії, структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють розрахунок субсидії на наступний період.
Однак, отримувачам субсидії на тверде паливо потрібно знову подавати пакет документів. Повторно писати заяву необхідно буде, якщо рішення про призначення субсидії приймала комісія. Також це стосується родин, яким субсидію не надали чи позбавили через внесення в декларацію недостовірних даних.
Андрій Грудницький
Переглядів: 509 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук