"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 19 » За розмальований паркан – нагорода
12:52
За розмальований паркан – нагорода

Напередодні Дня захисту дітей, за ініціативи директора ПП «Агро-Трейдер» Сергія Шептуна, учні ічнянських ЗОШ №1, №3 та гімназії долучилися до акції «Мир і Україна».
Щоб зробити наше місто більш патріотичним, керівник запропонував розфарбувати бетонний паркан їхнього підприємства. Для цього закупив фарбу.
Діти з радістю взялися до роботи, готували ескізи майбутнього зображення, по яких протягом декількох годин наносили яскраві малюнки на паркан. Днями дитячі роботи оцінило керівництво ПП «Агро-Трейдер». Приємною несподіванкою для юних художників стала матеріальна винагорода, яку за старання та патріотизм їм вручив Сергій Шептун. Зокрема, переможці ЗОШ №3 – десятикласники Наталія Кондратська, Олена Тихоненко, Тетяна Денисенко, Владислав Охріменко та Владислав Бабак за патріотичний малюнок з надписом «Любіть Україну як сонце любіть, як вітер і трави, і води» отримали грошовий приз – 1500 грн., учні ЗОШ №1 та гімназії – по 500 грн.
Сергій Шептун подякував всім учасникам акції за участь у добрій справі, побажав успіхів у навчанні, гарного літнього відпочинку та буди гідними патріотами. Також зазначив, що акція «Мир і Україна» триває, на паркані є місце для майбутніх малюнків, тож і всі бажаючі можуть спробувати себе у цій справі.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора

Переможці ЗОШ №3 – Наталія Кондратська, Олена Тихоненко, Тетяна Денисенко з директором ПП «Агро-Трейдер» Сергієм Шептуном.
Переглядів: 443 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук