"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Серпень » 30 » ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ УЧАСНИКА АТО - КОМПЕНСАЦІЯ
11:48
ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ УЧАСНИКА АТО - КОМПЕНСАЦІЯ
Відтепер учасникам АТО буде значно легше знайти роботу. Адже до переліку державних пільг та гарантій сьогоднішнім захисникам Вітчизни додалася ще одна. 7 липня Президент підписав Закон «Про внесення зміни до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення».
У відповідності з цим нововведенням у разі працевлаштування за направленням служби зайнятості на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки бійця АТО, роботодавцю протягом року гарантована щомісячна компенсація витрат у розмірі єдиного соціального внеску. На таку фінансову підтримку можуть розраховувати також суб’єкти малого підприємництва у випадку працевлаштування безробітних учасників бойових дій на нові робочі місця у визначених пріоритетних галузях економіки.
Протягом січня-липня поточного року на обліку в центрі зайнятості перебувало 85 учасників АТО. З них 8 осіб працевлаштовані, три проходили професійне навчання, десять брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.
Іван Шевченко, директор районного центру зайнятості
Переглядів: 379 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук