"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 2 » За козуль мисливець заплатив майже 18 тисяч гривень
12:17
За козуль мисливець заплатив майже 18 тисяч гривень
Дев’ятого січня у лісі, який перебуває у віданні Ічнянського національного природного парку, поблизу села Коршаки, житель Монастирища незаконно вполював двох козуль із гладкоствольної мисливської рушниці.

Відповідно до ч. 1 ст. 248 КК України за незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об’єктах природно-заповідного фонду передбачена кримінальна відповідальність. Слідче відділення Ічнянського РВ УМВС розпочало досудове розслідування.
На сьогодні обвинувальний акт перебуває на розгляді в Ічнянському районному суді, де мисливцю загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном від 160 до 240 годин, або обмеження волі до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.
Крім того, прокурор Ічнянського району до суду пред’явив позовну заяву про відшкодування збитків, завданих незаконним полюванням, яку 19 лютого 2015 року рішенням Ічнянського районного суду задоволено в повному обсязі та стягнуто з мешканця Монастирища на користь держави 17 тис. 600 грн.
Владислав Дятел,
прокурор прокуратури
Ічнянського району
Переглядів: 428 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук