"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 26 » За чотири дні до виборів міську виборчу комісію розпустили
10:49
За чотири дні до виборів міську виборчу комісію розпустили
21 жовтня колегія суддів Київського апеляційного адмінсуду скасувала постанову Чернігівського окружного адмінсуду від 17 жовтня та ухвалила кардинальне рішення.
По-перше, скасувала затверджений текст бюлетеня з виборів депутатів до Ічнянської об’єднаної територіальної громади. По-друге, достроково припинила повноваження усього складу виборчої комісії: голови, заступника, секретаря та чотирнадцяти членів, – через систематичне порушення Конституції та Закону України «Про місцеві вибори».
24 жовтня районна виборча комісія затвердила новий склад міської виборчої комісії, яка мала утворити нові округи. Отож партії знову мали провести конференції з висунення кандидатів у депутати міської ради, далі комісія їх мала зареєструвати і тільки після цього затвердити текст бюлетенів. А їх ще ж треба надрукувати. Та й кандидати в депутати мають встигнути поагітувати за свою кандидатуру.

Оскільки до виборів 29 жовтня залишалося всього чотири доби, то станом на 24 жовтня (день здавання «Трудової слави» в друк) існувала велика вірогідність перезавантаження всього виборчого процесу з призначенням нових виборів, можливо, на грудень.
Андрій Грудницький
Переглядів: 398 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук