"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 5 » З рясним дощем, подарунками й нагородами
11:45
З рясним дощем, подарунками й нагородами

Рясним дощем розпочався День останнього дзвоника в Ічні. Але не зіпсував свята: у навчальні заклади поспішали і дорослі, і діти. Помітна особливість цьогорічних урочистостей – національне вбрання.
Ічнянська ЗОШ №4 має особливе обличчя, славиться відзнаками й здобутками своїх вихованців. А цього року примножила славу рідній школі дев’ятикласниця Кароліна Махно. На Чемпіонаті світу з боксу дівчина здобула срібну медаль і стала майстром спорту України. З перемогою Кароліну вітав обласний депутат Віктор Кияновський, який є постійним спонсором спортивного клубу «Берег», і вручив їй матеріальну нагороду.
Цього року зі стін навчального закладу свій перший крок у самостійне життя зроблять 13 випускників. Їх вітали голови РДА Григорій Герасименко та районної ради Олександр Сліпець, голова комітету районної організації профспілки працівників освіти і науки України Віра Савченко, в. о. ректора Чернігівського інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Ушинського Віктор Довбня.
Кращим учням та вчителям директор школи Олександра Колесніченко вручила грамоти, Віра Савченко – грамоту та подарунок за зайняте перше місце в обласному конкурсі на кращу профспілкову освітянську організацію, Віктор Кияновський подарував кожному випускнику книгу нашого земляка Станіслава Маринчика «Сузір’я талантів», ГО «Підприємець Ічнянщини» – принтер для школи.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 414 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук