"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 6 » З гостинцями від Маріуполя – до Сватового
14:03
З гостинцями від Маріуполя – до Сватового
Напередодні Пасхального свята для воїнів на Донеччину і Луганщину, гостинці доставили В’ячеслав Бабіч, Євген Зінич, Станіслав Залізний, Валерій Половинник і Тетяна Дорошенко. Волонтери побували у сімнадцяти земляків, долаючи чималу відстань від Маріуполя до Сватового. Й скільки всього необхідного зібрали для воїнів – підрахувати складно, проте дві машини були повністю завантажені допомогою.

Громадські організації «Підприємець Ічнянщини» та «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району» не забувають про наших хлопців, які несуть службу в зоні АТО. Допомагали у формуванні та відправці вантажу депутати міськради Олена Бутурлим, Анатолій Брусенко, Сергій Костюк, Олеся Реута та райради – Галина Петруша, Іван Пащенко, Петро Отрошко.
Народний депутат Валерій Давиденко надав продукти харчування та кошти на пальне. Гроші в дорогу зібрали підприємці Марина Паронко, Сергій Горбаченко, Віктор Гордійко, Юрій Реута, Оксана Павленко, Аркадій Петров, Анжеліка Франковська, Микола Череп, Інна Сайченко, Таміла Новоселець, Любов Кириченко, Микола Рябчун та керівники ТОВ «Агробуд» Володимир Купрієвич і ПОСП«Жадьківське» Сергій Шептун.
Гімназисти зібрали продукти, з яких у кафе«Mama Milla» випекли паски та пиріжки. Як і зазвичай, воїнам-землякам передав продукцію Ічнянського МКК президент Групи компаній «Pravio» Валентин Запорощук, крім того, надавши ще й дизпаливо. А ще гімназисти передали солодощі, вітальні листівки, малюнки, сувеніри. Збирали вантаж і колективи шкіл – Ічнянської №4, Парафіївської та Дорогинської. Святкову випічку приготували дорогинські господині Г. Єгоричева, О. Лабузько, Л. Глущенко, О. Крамаренко, О. Гадзінська та Л. Шадура. Працівники райлікарні зібрали книги для воїнів, викладачі школи мистецтв передали 390 гривень.
Уже вкотре допомогли продуктами Крупичпільська громада та голова правління ПрАТ «Нива-плюс» Борис Щербина. Продукти та пасхальну здобу передав і колектив нацпарку, подружжя Пилипенків з Андріївки – балон меду.
Підприємець Олександр Сакун теж постійно допомагає, зокрема, і цього разу відремонтував волонтерську машину.

Світлана Цюпка
Переглядів: 469 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук