"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Серпень » 19 » З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ !
09:26
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ !

День незалежності України – найбільше та найголовніше свято для українського народу. Нинішнього року воно особливе, ювілейне. 20 років ми своїми розумом, руками, вмінням, творчістю будуємо майбутнє своєї незалежної держави, майбутнє своїх дітей і внуків, які прийдуть на зміну і продовжать наші земні справи, як нині ми перейняли естафету багатьох поколінь українців, котрі більш як три століття мріяли про вільну, соборну Україну і боролися за неї.
Українці отримали шанс збудувати свою державу – заможну, успішну, сильну та справедливу. І щоденно, своєю копіткою, наполегливою працею кожен з нас робить свій внесок у скарбничку досягнень на шляху становлення держави. Спільними зусиллями, мудрістю та терпінням ми творимо добробут сьогодення і закладаємо цеглини у фундамент подальшого розвитку, процвітання та зміцнення нашої держави.
Висловлюємо щиру вдячність вам, дорогі земляки, за вашу самовіддану працю на ниві будівництва незалежної України, нашого краю і своєї долі, за розуміння та підтримку починань, спрямованих на розвиток економіки та інфраструктури району, соціальної сфери, законності та правопорядку.
Сердечно вітаємо усіх жителів Ічнянщини з 20-ю річницею незалежності України і зичимо всім щасливої долі, благополуччя та достатку, натхнення та творчих здобутків, твердої віри у велике і славне майбутнє нашої держави!
Голова районної державної
адміністрації С.В.Рубашка
Голова районної ради О.В.Кутовий
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 2391 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук