"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 21 » З чемпіонату Європи – з нагородами
14:26
З чемпіонату Європи – з нагородами

З 2 до 10 липня у столиці Болгарії відбувся чемпіонат Європи з боксу серед жінок, де змагалися близько 290 спортсменок із 30 країн. Вихованки Ічнянського СК «Берег» Кароліна Махно та Катерина Рогова боролися за честь нашої держави у складі збірної.
– Дівчата поїхали на змагання добре підготовленими, – розповів головний тренер Олег Кравець.– Ми розраховували на два «золота». На жаль, суддівство було жахливим, як і торік на чемпіонаті Європи в Турції. Проплачується кожен бій, і чесно виграти дуже важко. Рішення суддів приголомшило і вболівальників, і спортсменів.
Кароліна Махно – одна з найсильніших боксерок світу. На чемпіонаті у Болгарії виступала у ваговій категорії 75 кг. У фіналі програла росіянці. Це її четвертий чемпіонат і вчетверте вона б’ється у фіналі. Тоді як жодна українська боксера не має таких досягнень.
Катерина Рогова підкорювала болгарський ринг у ваговій категорії 54 кг. У півфіналі її суперницею була полячка, яка й вийшла у фінал.
Загалом українки завоювали п’ять медалей, дві з яких срібна та бронзова – на рахунку ічнянських спортсменок. Поїздку на чемпіонат їм профінансувала держава, а президент СК «Берег» Віктор Кияновський таку можливість надав тренеру Олегу Кравцю.
Наразі дівчата відпочивають та відновлюють свої сили. Попереду – тренувальний збір у НІКЗ «Качанівка» і відбіркові змагання. Спортсменки поїдуть у Харків, де проходитиме Кубок України з боксу. Вони змагатимуться за право представляти національну збірну на Чемпіонаті світу в Індії.
Світлана Цюпка
Переглядів: 476 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук