"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Березень » 25 » З 1 квітня визначено місця, де не можна рибалити
14:31
З 1 квітня визначено місця, де не можна рибалити
Нерест – особливий та надзвичайно важливий період у житті мешканців водойм, коли відбувається їх розмноження. А тому в цей час, рибі потрібен спокій, – наголошує Чернігіврибоохорона.
З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів, під час нересту заборонено рибальство та пересування плавзасобів: з 1 квітня до 9 червня – у всіх водосховищах; з 1 квітня до 31травня – р. Дніпро – на ділянці від м. Лоїв до с. Нижні Жари, Республіки Білорусь, р. Сож від населеного пункту Яриловицький Скиток до гирла річки; з 1 квітня до 20 травня – у всіх інших річках в корінних водах; з 1 квітня до 29 червня – у новостворених водних об’єктах, а також в придатковій системі річок та інших водних об’єктах; лов раків у водоймах, що підконтрольні Чернігіврибоохороні в період виношування ікри, першої і другої линьок з 1 квітня до 10 червня і з 1 серпня до 15 вересня; проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах будівельні, днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію і піщано-ракушкової суміші, інші види гідромеханізованих робіт.
Під час нересту дозволено любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в місцях: р. Удай у межах Прилук; р. Остер у межах Ніжина; у Варвинському районі водосховище № 2 Варвинської селищної ради та ставки – в урочищі «Борсуківка» Озерянської сільської ради, на території Остапівської сільської ради, також ставки в урочищі «Парк» Талалаївської сільської ради, Талалаївського району, «Міський» (м. Ічня), в урочищі «Йоновщина» Парафіївської селищної ради, Ічнянщина; у Срібнянському районі: на дамбі ставу в урочищі «Тростянецька балка».
Переглядів: 418 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук