"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Взуття і форми не вистачає постійно
09:43
Взуття і форми не вистачає постійно

Минулого тижня волонтери Станіслав Бабич, Сергій Горбаченко і Тетяна Дорошенко повернулися з зони АТО. Вони побували на 9-х блокпостах у районі Волновахи, де три місяці боронять рубежі нашої держави воїни-ічнянці з 41-го батальйону. Хлопці дуже дякували за продукти, яких має вистачити на місяць, а взуття і форми, кажуть, їм не вистачає постійно. Разом із волонтерами приїхали у відпустку Іван Зінченко та Григорій Іванов з Іваниці.

Наші воїни радо зустрічали волонтерів. Адже після останньої поїздки перед Новим роком до них ніхто не приїздив. Зі сльозами на очах вони дякували волонтерам і всім жителям Ічнянщини за надану допомогу.
Але допомога їм потрібна ще і ще. У них зносилося взуття, бо кожен день «місять» глинисту донецьку землю. А змінного немає і сушить його ніде, бо в бліндажі – одна буржуйка на всіх.
Від снігу та багнюки зносився й одяг. Часто він мокрий, але переодягнутися ні в що. Немає у них і змінної термобілизни.
Далеко не до всіх наших бійців можуть доїхати волонтери. Багатьом допомогу доводиться відправляти «Новою поштою».
Вкотре звертаюся до вас, земляки, допоможіть одягти і взути наших воїнів-захисників. Особливо прошу жителів Ічні, бо сільські громади щомісяця привозять і гроші для закупівлі одягу, і продукти харчування. Поділіться з ними своїми, хоч і небагатими, статками. Адже ми щомісяця вчасно одержуємо пенсії і зарплати, ми не мерзнемо в окопах, ми в теплі і в добрі. А вони стоять на смерть, щоб ворог не прийшов на нашу ічнянську землю.
Давайте нагодуємо і зігріємо наших воїнів-захисників, що додасть їм сили боронити нашу Україну. Все для фронту! Все для Перемоги!

Ніна Кошмар,
голова волонтерської благодійної організації «Тиловий фронт Ічнянщини»

На знімку – волонтери на одному з відвіданих блокпостів з ічнянськими бійцями Олександром Семелітом, Миколою Кекухом, Олегом Глушком, Іваном Зінченком, Сергієм Губичем, Сергієм Крицьким, Романом Цепком, Артуром Фрунзою.

Фото Сергія Горбаченка
Переглядів: 498 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук