"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Серпень » 16 » Вшанування
16:17
Вшанування
Схиляємо голови перед вами, жінки!

У понеділок у залі засідань Ічнянської районної державної адміністрації вшановували багатодітних матерів Ічнянщини. Посвідчення «Мати – героїня», квіти і подарунки їм вручали перші особи району – голова районної ради Євген Баранович, голова райдержадміністрації Сергій Рубашка та його перший заступник Віталій Семенць.
За материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов їх всебічного розвитку» Указами Президента України від 7 березня та 12 травня 2012 року, №182/2012 та № 314/2012 почесне звання «Мати-героїня» присвоєно: матерям п’яти дітей: Уляні Володимирівні Павленко з Івангорода, Ганні Тихонівні Бебі з с. Томашівка; Ніні Василівні Кажукало, Олександрі Андріївні Пташник та Лідії Данилівні Марченко з с. Тростянець; Тамарі Олександрівні Кобі та Валентині Петрівні Прядці з с. Бакаївка, Раїсі Семенівні Миколенко з с. Верескуни, Вірі Станіславівні Сологуб з с. Іваниця та матерям шести дітей: Любові Панасівні Карбан з с. Івангород, і Парасковії Михайлівні Даценко з с. Бакаївка.
Ще три матері-героїні Ганна Митронівна Десятник з с. Івангород та Ганна Артемівна Коломієць із с. Рожнівка, які виховали по п’ятеро дітей, а також мати семи дітей Тетяна Олексіївна Букша з с. Буди не змогли прибути на урочистості за станом здоров’я.

Вітаючи жінок, Сергій Васильович наголосив на тому, що держава високо цінує їх життєвий подвиг і, як його визнання – присвоєння почесного звання «Мати-героїня», яке надає жінкам право на державну підтримку. Він зауважив, що бути матір’ю – це велике щастя і, разом з тим, велика відповідальність, самопожертва і титанічний труд І побажав самовідданим матерям, які дали світу дітей і виховали їх достойними членами суспільства, міцного здоров’я, радості від дітей, онуків і правнуків та довгих років життя.
Редакція районки приєднується до щирих побажань на адресу матерів-героїнь і зичить їм благополуччя, єдності, тепла і взаєморозуміння у великих родинах. Схиляємо голову перед вами, жінки!
Світлана Цюпка
Переглядів: 614 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук