"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Вшанували героїв
10:47
Вшанували героїв

Феномен героя полягає в тому, що пам'ять про нього житиме вічно. Гіркота втрати й безмежна гордість – два почуття, що змішалися в душах всіх, хто був присутнім на районному турнірі з волейболу, присвяченому пам’яті загиблих земляків-учасників АТО Володимира Моісеєнка та Станіслава Кривоноса.
Минулого року вперше такі змагання відбулися в селі Івангород – на батьківщині одного з героїв – Станіслава Кривоноса, що загинув 4 жовтня 2014 року під час обстрілу «Градами» Донецького аеропорту.
Цього разу юних спортсменів зустрічав Іржавець, де проживав Володимир Моісеєнко. У березні 2014 року чоловік добровольцем пішов боронити кордони держави, але загинув 30 липня 2014 року на Луганщині.
16 квітня Іржавецька школа гостинно прийняла учасників турніру. Героїв вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Володимира Моісеєнка.
На волейбольному майданчику зійшлися шість команд, які достойно показали свої спортивні вміння. Хвилювання передалося, здається, всім присутнім, лозунги та слова підтримки розривали спортивну залу. Шосте місце в турнірній таблиці посіла Ічнянська школа №1, п’яте – Ічнянська школа №4, четверте – збірна Парафіївської школи, третє – господарі зустрічі.
Кульмінацією турніру стала гра за І-ІІ місце між Тростянцем та Дружбою. Команда Тростянецької школи, посіла ІІ місце, а от пальму першості здобула Дружбинська школа, яка, до речі, другий рік поспіль виборює перше місце в цих змаганнях.
І цього року, як і минулого турнір відбувся за підтримки народного депутата Валерія Давиденка. За його сприяння всі учасники отримали солодкі призи, а команди, які посіли призові місця, – перехідні кубки та медалі.
Пугач Євгенія

Переможці турніру – команда Дружбинської ЗОШ
Переглядів: 406 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук