"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Всеукраїнська програма «Діти проти раку»
11:06
Всеукраїнська програма «Діти проти раку»
Чернігівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» долучилась до Всеукраїнського проекту «Діти проти раку», що триває в нашій державі з початку нинішнього року.
- Для мешканців Чернігівщини, як, мабуть, ні для кого іншого, тема онкологічних захворювань надзвичайно болюча, - зазначає керівник дирекції Олег Обушний, - адже наша область чи не найбільше постраждала від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, що спричинило масові онкологічні недуги, в тому числі і серед дитячого населення. Тому наше відомство підтримало ініціативу генеральної дирекції «Укрпошти» взяти участь у програмі «Діти проти раку». Відтак кожен бажаючий може через наші поштові відділення зробити свій внесок у добру справу, здійснивши грошовий переказ (мінімальна сума 5 гривень) на рахунок Міжнародного благодійного фонду «Центр соціальних проектів майбутнього». Ці кошти будуть використані безпосередньо для лікування дітей, хворих на рак.
– Наш святий обов’язок – допомагати ближньому у тяжку хвилину, особливо коли це стосується підростаючого покоління, а фактично – майбутнього нашої України, - наголошує директор, - тим більше, ніхто з нас не застрахований від лиха. Тож, допомагаючи сьогодні чужим хворим діткам заробленою копійкою, варто сподіватись, що у разі потреби і ваших дітей сторонні люди не залишать без підтримки. Адже кожен отримує за своїми вчинками.
ЧД УДППЗ «Укрпошта»
Переглядів: 383 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук