"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 25 » Всенародне прибирання стартувало
15:23
Всенародне прибирання стартувало
Рання й тепла весна дозволила розпочати роботи з благоустрою територій із перших днів березня. Згідно з розпорядженням голови Ічнянської РДА «Про проведення в районі щорічної акції з благоустрою та озеленення» з 11 березня до 11 квітня триває місячник благоустрою. Крім того, до 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні з 1 до 8 травня відбудуться суботники на меморіалах та братських могилах.
Одними з перших до робіт долучилися працівники Пенсійного фонду, фінансового управління, райдержадміністрації, районної ради, повідомила в. о. начальника відділу ЖКГ, будівництва, містобудування і архітектури райдержадміністрації Катерина Волеватенко. Увага була зосереджена на прибиранні узбіч на під’їздах до міста. З настанням теплої погоди розпочнеться побілка дерев та бордюрів.
«Агроліс», «Ічнянське» та «Жадьківське» лісництва висадили зелених насаджень на площі 34,3 га.
Активно займаються благоустроєм і в міському комунальному підприємстві. Зокрема, їхніми силами наведено лад на безгосподарних домоволодіннях по вул. Вокзальній та Дрофаня.
З нагоди Дня довкілля, який традиційно відзначається в третю суботу квітня, планується проведення загально-районного суботника. Але з огляду на те, що Великдень цього року святкуватимемо 12 квітня, суботник, найвірогідніше, відбудеться 4 квітня.
Андрій Грудницький

За даними відділу ЖКГ, будівництва, містобудування і архітектури райдержадміністрації, у 2014 році на весь комплекс робіт із благоустрою всіма громадами району витрачено 1 млн. 493 тис. грн.
Переглядів: 431 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук