"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Волонтери заготовили картоплю для армії
14:07
Волонтери заготовили картоплю для армії
Напередодні Дня захисника України до нас звернулися київські волонтери з проханням привезти в зону АТО батальйону спецпризначення Міністерства оборони та МНС, які базуються під Слов’янськом і Дружківкою, картоплі. Цей батальйон розміновує територію, яку звільнила наша армія.
За транспортом ми звернулися до Віктора Кияновського. За лічені години транспорт був наданий і навантажений картоплею: 3 т 900 кг надав фермер Григорій Наталуха. Також Віктор Павлович надав молочні продукти: масло, бринзу, йогурти, сметану, кефір, ряжанку.
Повіз гуманітарний вантаж Леонід Яровий, супроводжував Ігор Денисенко. Доставлений ло місця призначення якраз у День захисника України. Бійці щиро дякували і були здивовані такою оперативністю.
Також постійно триває збір допомоги воїнам ічнянцям. За їхніми зверненнями висилаємо «Новою поштою», тим, хто приходить у відпустку, видаємо теплий одяг і спальники. Учні школи №4 на зібрані 2470 грн. закупили теплі шкарпетки. Олександр Сенчик передав у зону АТО комплект автомобільних ключів для ремонту. Олександр Сенчик старший надав 4200 грн. За ці кошти придбані ліки для онкохворої переселенки з Волновахи, надано матеріальну допомогу пораненому бійцю, придбані аптечки для наших міліціонерів, які відбували в зону АТО, оплачено пересилку одягу «Новою поштою».
Працівники державних установ і організацій на зібрані кошти закупили 24 спальники і 24 каремати, які вкрай необхідні, бо розпочалося відведення військ з тяжким озброєнням на нові місця базування. Володимир Кмета закупив на 1 тис. грн. шкарпеток і передав через бійців, які були у відпустці.
До відома рідних і близьких наших воїнів: якщо їм потрібна картопля, телефонуйте 097-378-01-48. Ми заготовили картоплю для армії, і готові відвезти її в будь-який регіон України.
Ніна Кошмар,
голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 474 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук