"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Володимиру Моісеєнку відкрили меморіальну дошку на будівлі рідного ліцею
14:50
Володимиру Моісеєнку відкрили меморіальну дошку на будівлі рідного ліцею

14 вересня біля Ічнянського професійного аграрного ліцею відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Володимира Моісеєнка. Земляк, яким пишається громадськість та бере приклад вся молодь, загинув у липні минулого року в зоні АТО, захищаючи нашу державу. Відтепер нинішнім і майбутнім ліцеїстам, ічнянцям і гостям міста буде відомо: тут навчався Герой, який віддав життя за Україну.
Присутні на церемонії рідні – синок-другокласник Дмитрик, дружина Ольга, названий батько, а також друзі, однокласники, учні й педагоги ліцею, представники влади, організацій і установ вшанували хвилиною мовчання пам’ять земляка. Бойові побратими ледве стримували хвилювання. Запалені свічки тремтіли на вітрі, як душі присутніх земляків на урочистому зібранні. Не всім удалося виголосити коротку промову без сліз.
Пам’ятний знак, встановлений за ініціативи ГО «Нескорені» і сприяння депутата обласної ради Віктора Кияновського, освятив настоятель УПЦ КП о. Зеновій (Николин).
Володя житиме в нашій пам’яті стільки, скільки житимемо ми, і найкращою шаною його пам’яті буде допомога сім’ї, яка залишилася без годувальника, захисника, надійної опори. Зокрема, Віктор Кияновський запевнив, що син Володимира Моісеєнка щомісячно як мінімум до повноліття отримуватиме допомогу в розмірі 3 тисячі гривень.
… Війна забирає найкращих – така жорстока реальність сьогодення. Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у наших серцях імена справжніх героїв. Схиляємо голови перед світлою їхньою пам`яттю.
Наталія Черненко
Переглядів: 439 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук