"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 13 » Воювали за краще життя, але його не сталося…
13:59
Воювали за краще життя, але його не сталося…


9 травня ічнянці відзначили 71-у річницю Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Напередодні, 8 травня, у День пам'яті та примирення, у районі відбулися урочисті заходи.
Представники влади та актив міста і поклали квіти до підніжжя пам’ятників воїнам-інтернаціоналістам, жертвам Чорнобильської катастрофи, Тарасу Шевченку та увіковічення пам’яті Героїв Небесної сотні.
Традиційно колона з афганців, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, учасників АТО, військових, волонтерів, представників влади, трудових колективів, громадськості та школярів рушила до братської могили воїнів-визволителів міста. Звідти – до Меморіалу Слави, де відбувся мітинг-реквієм.
З вітальним словом до ветеранів війни звернулися голови райдержадміністрації Олександр Бондар та районної ради Григорій Герасименко, міський голова Оксана Андріанова, від імені юного покоління виступила учениця гімназії Олександра Грищенко.
Від ветеранів мав слово Володимир Неїзжалий, який говорив не тільки про бойові звитяги побратимів, а й закликав подумати про майбутнє України. «Коли скінчилася війна ми надіялися на прекрасне життя,але цього не сталося. Людей тримали у чорному тілі, адже бідні і голодні люди завжди покірні. Настав час одуматися. Ми наближаємося до виборів, тож необхідно зважити, за кого голосувати. Потрібно бути патріотами і обирати справжніх патріотів та етнічних українців. Тільки так ми будемо здатні відстояти свою незалежність, – закликав ічнянців ветеран війни.
Андрій Грудницький
$IMAGE3$
Переглядів: 469 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук