"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 7 » Владик Чаленко став гімназистом
10:51
Владик Чаленко став гімназистом

Минулого року (у №38 від 20 вересня) ми писали про батька, який самотужки, без дружини виховує двох синів дошкільного віку. На публікацію відгукнулися небайдужі люди, допомогли чоловікові влаштуватися на роботу, присилали і привозили одяг, книжки, іграшки для хлопчиків.
Незвичайною ситуацією зацікавилися обласні газети, телебачення. На «СТБ» знімали передачу, де поряд з ічнянськими дійовими особами показали й матір-зозулю з тіткою, яка прихистила в Тернополі племінницю, киянку Вікторію. Нагадаємо, що в Києві її батьки виховують одну дитину, а в Ічні свекруха – ще одну. Тим часом горе-мама після четвертої декретної відпустки вийшла на роботу в райвідділ міліції м. Київ і «хоче» повернути собі дітей.
– Якби хотіла, то давно повернула б, – упевнений батько двох їхніх синів Олег Чаленко. – 4 липня 2012 року Вікторія покинула нас із хлопцями і приїхала тільки через три роки на суд. Я домагався права називатися батьком. Це при тому, що я годував, одягав синів, їздив на роботу в Київ, залишаючи їх на дідуся й бабусю. У суді до мене поставилися по-людськи, з розумінням, але Вікторія з допомогою адвоката надала всі необхідні довідки, позитивну характеристику з роботи – і її не змогли позбавити батьківських прав. Отже, я й надалі залишився з дітьми і з проблемами, які виникають практично щодня і кожного разу нові.
Владик пішов до першого класу гімназії. Я купив йому костюм, черевики і все необхідне шкільне приладдя. За два тижні замовив букет квітів, тому що спеціально посаджені гладіолуси не встигали розцвісти. Молодший син Марк прийшов до гімназії з бабусею, щоб привітати брата-першокласника. Мама таку важливу подію в житті дитини знову проігнорувала.
Наталія Черненко
Переглядів: 441 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук